Winewise cursussen - Wine Scholar Guild


De studie- en certificeringsprogramma’s van de Wine Scholar Guild ™ bieden wijnstudenten de kans om zich te specialiseren in de wijn- en wijngebieden van de drie belangrijkste wijnproducerende landen: Frankrijk, Italië en Spanje.

Waarom biedt WineWise de Wine Scholar Guild kwalificaties?

WineWise ondersteunt de wijnprofessional om zijn/haar wijn of spirit kennis te verdiepen en internationale kwalificaties te behalen. De WSG-kwalificaties zijn ontworpen voor graduates van WSET-niveau 3 en WSET Diploma. Maar ook voor zij die afgestudeerd zijn aan een andere langdurige wijnopleiding (Syntra, CVO, Vinoloog) en die meer diepgaande kennis willen verwerven.

WineWise is de aanbieder van het WSG-programma voor België en Nederland. Deze diepgaande wijneducatieprogramma’s bieden actuele, nauwkeurige en diepgaande informatie over de wijn- en wijngebieden van het bestudeerde land.

Het programma is een combinatie van e-learningmodules, quizzes en proefworkshops, deze aangeboden door WineWise. Alle online lessen en klassikale workshops zijn in het Engels. Voor de French Wine Scholar, de student kan vragen om een ​​Franse studiegids inclusief examen voor een meerprijs van 100 €.

Alle lessen starten met een online introductie om uit te leggen hoe alles werkt. Na deze sessie zijn 4 x 4 uren workshops waar het proeven uitvoerig aan bod komt. Hou er rekening mee dat je dient te studeren tussen de verschillende sessies door.

WineWise kan deze kwalificaties ook bij u in de zaak aanbieden voor je personeel en/of klanten. Meer informatie?

Wordt specialist in Franse wijnen!

French Wine Scholar ™   

Het French Wine Scholar (FWS) studie and Certificatie programma biedt actuele, nauwkeurige en diepgaande informatie over de Franse wijnregio’s en hun wijnen (wijnwetgeving, druivensoorten, wijnbouw, wijnmaken). Een specialisatieprogramma ontwikkeld en beheerd door de Wine Scholar Guild, met steun van het Franse Ministerie van Landbouw. Het is bedoeld voor gevorderde wijnstudenten, of het nu professionals zijn of serieuze wijnliefhebbers.

Alle "French Wine Scholar" cursussen Meer info