Winewise cursussen - Wine Scholar Guild


De studie- en certificeringsprogramma’s van de Wine Scholar Guild ™ bieden wijnstudenten de kans om zich te specialiseren in de wijn- en wijngebieden van de drie belangrijkste wijnproducerende landen: Frankrijk, Italië en Spanje.

Waarom biedt WineWise de Wine Scholar Guild kwalificaties?

WineWise ondersteunt de wijnprofessional om zijn/haar wijn of spirit kennis te verdiepen en internationale kwalificaties te behalen. De WSG-kwalificaties zijn ontworpen voor graduates van WSET-niveau 3 en WSET Diploma. Maar ook voor zij die afgestudeerd zijn aan een andere langdurige wijnopleiding (Syntra, CVO, Vinoloog) en die meer diepgaande kennis willen verwerven.

WineWise is de aanbieder van het WSG-programma voor België en Nederland. Deze diepgaande wijneducatieprogramma’s bieden actuele, nauwkeurige en diepgaande informatie over de wijn- en wijngebieden van het bestudeerde land. WineWise biedt deze kwalificaties aan in een kort programma (4 sessies) en een standaard lesprogramma (8 sessies).

Het programma is een combinatie van e-learningmodules, quizzes en proefworkshops, deze aangeboden door WineWise. Alle online lessen en klassikale workshops zijn in het Engels, maar de student kan vragen om een ​​Franse studiegids inclusief examen voor een meerprijs van 75 €.

Dit voorjaar begint WineWise met Frankrijk. In de herfst volgt dan Italië en Spanje.

WineWise kan deze kwalificatie ook bij u in de zaak aanbieden voor je personeel en/of klanten. Meer informatie?

Wordt specialist in Franse wijnen!

French Wine Scholar ™   

Het French Wine Scholar (FWS) studie and Certificatie programma biedt actuele, nauwkeurige en diepgaande informatie over de Franse wijnregio’s en hun wijnen (wijnwetgeving, druivensoorten, wijnbouw, wijnmaken). Een specialisatieprogramma ontwikkeld en beheerd door de Wine Scholar Guild, met steun van het Franse Ministerie van Landbouw. Het is bedoeld voor gevorderde wijnstudenten, of het nu professionals zijn of serieuze wijnliefhebbers.

Alle "French Wine Scholar" cursussen Meer info