Winewise cursussen - WSET Online

Waarom online cursus volgen?
De online cursussen zijn gestructureerde en interactieve leerprogramma’s, maar met de vrijheid van een flexibele planning. Studenten kunnen inloggen wanneer ze willen (minstens een keer per week), de inhoud en samenvattingen bestuderen van de wekelijkse onderwerpen, meedoen aan online activiteiten, oefenen voor het proeven, reacties plaatsen en deelnemen aan online klasdiscussies.

Hoe werkt het?
Studenten registreren zich via WineWise en volgen de lessen @home/@work via een digitaal cursusplatform onder leiding van een WSET® instructeur.
Na registratie ontvang je een e-mail van WSET ® met instructies voor het inloggen op het online klaslokaal (Engelstalig). Eenmaal op het platform krijg je een cursuskalender met de onderwerpen die wekelijks aan bod komen, achtergrond informatie die je kunt lezen, activiteiten die relevant zijn voor elk onderwerp, proefopdrachten (studenten moeten hun eigen wijn/spirits aankopen) en quizzen. De resultaten van uw activiteiten en proefopdrachten kan je posten op de site. Je kunt reacties online uitwisselen met de instructeur en met medestudenten. Deze interactie is cruciaal voor succes in deze cursus. Een of meer proefexamens maken deel uit van je studie, afhankelijk van het niveau van de opleiding.

In welke taal?
De online begeleiding is altijd in de Engelse taal. Voor de online opleidingen is het studiemateriaal/examen ook in het Engels. Je kan een extra boek aankopen in het Nederlands of Frans mits betaling van een meerprijs. Deze info staat bij de aparte cursussen vermeld.

Belangrijk!
De cursist is zelf verantwoordelijk om over een betrouwbare internetverbinding te beschikken en software te downloaden om PDF’s te openen. Veel opdrachten en bijlagen worden geplaatst als PDF’s.

WSET® examen?
Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.

Leer meer over wijnen door middel van een 4 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 1 Award in Wines heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Eindtermen.
Taal: Online begeleiding, studiematerialen en examen zijn standaard in het Engels. Je kan een extra PDF aankopen in het Nederlands of Frans op aanvraag.

Alle "Distance Learning - WSET Level 1 Award in Wines" cursussen Meer info

Leer meer over gedistilleerd door middel van een 4 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 1 Award in Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Eindtermen.
Taal: De online cursussen voor spirits zijn standaard altijd in het Engels. 

Alle "Distance Learning - WSET Level 1 Award in Spirits" cursussen Meer info

Leer meer over wijnen door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 2 Award in Wine heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Eindtermen.
Taal: Online begeleiding, studiematerialen en examen zijn standaard in het Engels. Je kan een extra boek aankopen in het Nederlands of Frans op aanvraag.

Alle "Distance Learning - WSET Level 2 Award in Wines" cursussen Meer info

Een gedegen verdieping in de spiritswereld door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 2 Award in Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Eindtermen.
Taal: De online cursussen voor spirits zijn standaard altijd in het Engels.

Alle "Distance Learning - WSET Level 2 Award in Spirits" cursussen Meer info

Een gedegen verdieping in de wijnwereld door middel van een 9 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 3 Award in Wijn heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: Online begeleiding, studiematerialen en examen zijn standaard in het Engels. Je kan een extra boek aankopen in het Nederlands of Frans op aanvraag.

Alle "Distance Learning - WSET Level 3 Award in Wines" cursussen Meer info

De hoogste wijnopleiding in de BeNeLux van internationaal topniveau.
De Diploma Course is bedoeld voor kandidaten met een gedegen kennis en ervaring met wijn, in het bezit van het WSET® Level 3 Award. Het is de vlaggenschipkwalificatie van de WSET, ontwikkeld om mensen voor te bereiden op hogere posities binnen de wijn- en dranken sector. De cursus brengt productkennis en proefvaardigheden naar een specialistisch niveau, de nadruk ligt op de professionele benadering van wijn. De Diploma Course wordt onderwezen door een internationaal team van ervaren Masters of Wine en specialisten in hun onderwerp. Lessen en examens zijn geheel in het Engels. Het Diploma is internationaal erkend en kent in binnen- en buitenland een hoog aanzien. Het is bovendien de meest aangewezen vooropleiding voor de studie tot Master of Wine.
Ook online cursisten starten met PART A, met optie D1 en D2 online. Daarna kan je nog beslissen om D3, D4 en D5 online of klassikaal te doen.

WineWise Diploma Benelux info 2019-2020

WineWise Diploma Benelux data/programma 2019-2020

Specification for the WSET Level 4 Diploma in Wines

Prices WineWise Diploma Benelux 2019-2020

Exam dates Diploma 2019-2020

Alle "Distance Learning - WSET Level 4 Award in Wines & Spirits" cursussen Meer info