Winewise cursussen - WSET Online

Winewise biedt ook online afstandsonderwijs aan voor ALLE niveau’s van WSET.
Studenten registreren zich via Winewise en volgen de lessen @home/@work via een digitaal cursusplatform onder leiding van een WSET® instructeur.
Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online. De mogelijke examendata staan bij de respectievelijke cursus vermeld.

Leer meer over wijnen door middel van een 4 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 1 Award in Wines heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. De online cursussen zijn standaard altijd in het Engels. Een andere taal kan aangevraagd worden voor de studiematerialen en het examen mits betaling van een meerprijs.  Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online. Gelieve je taalkeuze, bij inschrijving, te vermelden in het vakje opmerkingen.
Taal: online begeleiding in het Engels, studiematerialen en examen in het Engels, Nederlands of Frans

Alle "Distance Learning - WSET Level 1 Award in Wines" cursussen Meer info

Leer meer over gedistilleerd door middel van een 4 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 1 Award in Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. De online cursussen voor spirits zijn standaard altijd in het Engels. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: online begeleiding in het Engels

Deze cursus wordt weer aangeboden in augustus 2019.

Alle "Distance Learning - WSET Level 1 Award in Spirits" cursussen Meer info

Leer meer over wijnen en gedistilleerde dranken door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online WSET Level 2 Award in Wine en Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. De online cursussen zijn standaard altijd in het Engels. Een andere taal kan aangevraagd worden voor de studiematerialen en het examen mits betaling van een meerprijs.  Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online. Gelieve je taalkeuze, bij inschrijving, te vermelden in het vakje opmerkingen.
Taal: online begeleiding in het Engels, studiematerialen en examen in het Engels, Nederlands of Frans

Deze cursus wordt vanaf augustus weer aangeboden.

Alle "Distance Learning - WSET Level 2 Award in Wines and Spirits" cursussen Meer info

Een gedegen verdieping in de spiritswereld door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 2 Award in Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.

Alle "Distance Learning - WSET Level 2 Award in Spirits" cursussen Meer info

Een gedegen verdieping in de wijnwereld door middel van een 9 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 3 Award in Wijn heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: online begeleiding in het Engels, studiematerialen en examen in het Engels, Nederlands of Frans

Alle "Distance Learning - WSET Level 3 Award in Wines" cursussen Meer info

Develop specialist-level skills and knowledge through a structured weekly online study programme (2 years) that is flexible to work around your existing commitments. The Online Diploma covers the same syllabus as the classroom course but in a supported Online Classroom which allows you to study alongside your peers under the guidance of a dedicated educator. Please note that the examinations are completed in person and not online.
Language: online guidance, study materials and all exams in English

Alle "Distance Learning - WSET Level 4 Award in Wines & Spirits" cursussen Meer info