Winewise cursussen - The Future of Wine

THE FUTURE OF WINES

Onze wereld veranderd razendsnel. En ook de wijnwereld moet mee met drastiche veranderingen als “onbeperkt toegang tot kennis”, “robotica”, “The Internet of Things”, “nanotechnologie”, ea…

Welke rol zullen het internet, artificial intelligence en zelfrijdende auto´s spelen in de toekomst van de wijnindustrie? Deze, en een lange lijst andere vragen, maken deel uit van een groots lopend onderzoek naar de toekomst van wijn. De resultaten verschijnen in Robert Joseph’s nieuwste boek “The Future of Wine”, dat medio 2018 verschijnt.

Robert Joseph deelt zijn visie met ons, tijdens het Graduates´ Moment van onze nieuwe afgestudeerde Diploma studenten. We gaan discussie aan over zijn visie en jouw visie op de impact van technologische ontwikkelingen op de toekomst van de wijnindustrie.

Datum: Zondag 4 Maart, van 12u tot 16u
Locatie: Universiteitsclub – Prinsstraat 13B – 2000 Antwerpen
Kosten: 150 € (lunch, wijnselectie en BTW incl.)

"Keep up" session – THE FUTURE OF WINE – by Robert Joseph – 4/03/2018

The speed with which major breakthroughs are being realized in areas such as Unlimited access to knowledge, robotics, The Internet of Things and nanotechnology will drastically affect many aspects of our lives. What role will internet, artificial intelligence and driverless cars play in the future of the wine industry? These and a long list of other questions form part of a major piece of ongoing research into the future of wine — its results will appear in this Robert Joseph´s newest book, to be released mid-2018.
Deadline: wednesday 28/02/2018
Speaker: Robert Joseph
Date: Sunday 4th of March 2018 at 12 am till 4 pm
Location: Universiteitsclub – Antwerp
Price:  € 150 (incl. 21% BTW) – lunch and wines included
Special price for Weinakademiker. 
KMOportefeuille: Yes

Datum
 04/03/2018 van 12:00 tot 16:00
Spreker
 Robert Joseph
Prijs
 150 € (incl BTW)
Locatie
 Prinsstraat 13B, 2000 Antwerp
Taal
 EN

Meer informatie

Wie is Robert Joseph?

Robert Joseph heeft vele prijzen gewonnen als auteur van meer dan 25 wijnboeken. Hij geeft lezingen over wijnmarketing op diverse universiteiten en faculteiten, zoals de Burgundy Business School in Dijon en de University of Sonoma in Californië. Zijn brede kennis en tot nadenken stemmende speeches, maken hem tot een zeer gewaardeerde spreker in de internationale wijnindustrie. Hij is de International Wine Challenge gestart, dat uitgegroeid is tot de grootste wijncompetitie ter wereld. Een door hem in 2005 gelanceerd Frans wijnmerk verkoopt meer dan twee miljoen flessen in 40 landen. Hij is redactioneel adviseur voor Meiningers Wine Business International en bestuurslid van Mundus Vini.