WINEWISE CURSUSSEN - wset qualifications NL - WSET Niveau 2 Wijn


Schikken onderstaande data jou niet maar wil je op de hoogte gehouden worden van de komende opleidingen klik dan hier voor jou in te schrijven op onze wachtlijst.

Inschrijven op de wachtlijst "WSET Niveau 2 Wijn"

StartTaalDag/avondStad
25/11/19ENDAGBrusselsdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Course Induction, Tasting Technique, Food & Wine25/11/1910:3013:00
Factors influencing production red wines & PN, Zinfand25/11/1914:0016:30
Factors influencing production white, sweet, rose & Riesl, Chenin, Sem, Furmint02/12/1910:3013:00
Chard, Sauv. Bl, Pinot Grig, Gewurztramin, Viognier, Albarino02/12/1914:0016:30
Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah09/12/1910:3013:00
Gamay, Grenache, Tempran, Carmenere, Malbec, Pinotage09/12/1914:0016:30
Italian white & red grapes16/12/1910:3013:00
Sparkling & fortified16/12/1914:0016:30
23/01/20NLDAGAntwerpendetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Inleiding, SAT, wijn & gerecht23/01/2010:3013:00
Factoren rode wijnproductie, Pinot Noir, Zinfandel23/01/2014:0016:00
Factoren witte, rosé en zoete wijnproductie, Riesl, Chen Bl, Sem, Furmint30/01/2010:3013:00
Chard, Sauv Bl, Pinot Grig, Gewurztr, Viognier, Albarino30/01/2014:0016:00
Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah06/02/2010:3013:00
Gamay, Grenache, Tempranillo, Carmenere, Malbec, Pinotage06/02/2014:0016:00
Italian white & red grapes13/02/2010:3013:00
Mousserende en versterkte wijnen13/02/2014:0016:00
09/03/20NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Inleiding, SAT, wijn & gerecht09/03/2010:3013:00
Factoren rode wijnproductie, Pinot Noir, Zinfandel09/03/2014:0016:00
Factoren witte, rosé en zoete wijnproductie, Riesl, Chen Bl, Sem, Furmint16/03/2010:3013:00
Chard, Sauv Bl, Pinot Grig, Gewurztr, Viognier, Albarino16/03/2014:0016:00
Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah23/03/2010:3013:00
Gamay, Grenache, Tempranillo, Carmenere, Malbec, Pinotage23/03/2014:0016:00
Italian white & red grapes30/03/2010:3013:00
Mousserende en versterkte wijnen30/03/2014:0016:00
10/03/20ENDAGBrusselsdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Course Induction, Tasting Technique, Food & Wine10/03/2010:3013:00
Factors influencing production red wines & PN, Zinfand10/03/2014:0016:30
Factors influencing production white, sweet, rose & Riesl, Chenin, Sem, Furmint17/03/2009:3013:00
Chard, Sauv. Bl, Pinot Grig, Gewurztramin, Viognier, Albarino17/03/2014:0016:30
Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah24/03/2009:3013:00
Gamay, Grenache, Tempran, Carmenere, Malbec, Pinotage24/03/2014:0016:30
Italian white & red grapes31/03/2010:3013:00
Sparkling & fortified31/03/2014:0016:30
27/04/20NLDAGAntwerpendetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Inleiding, SAT, wijn & gerecht27/04/2010:3013:00
Factoren rode wijnproductie, Pinot Noir, Zinfandel27/04/2014:0016:00
Factoren witte, rosé en zoete wijnproductie, Riesl, Chen Bl, Sem, Furmint04/05/2010:3013:00
Chard, Sauv Bl, Pinot Grig, Gewurztr, Viognier, Albarino04/05/2014:0016:00
Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah11/05/2010:3013:00
Gamay, Grenache, Tempranillo, Carmenere, Malbec, Pinotage11/05/2014:0016:00
Italian white & red grapes18/05/2010:3013:00
Mousserende en versterkte wijnen18/05/2014:0016:00

Inschrijven "WSET Niveau 2 Wijn"

Periode:

Persoonlijke gegevens









Bedrijfsgegevens









Bedrijfsgegevens

Cursus

Ik schrijf mij in voor de cursus "WSET Niveau 2 Wijn" - datum:

Engels    Nederlands    Frans    Duits   

Algemene voorwaarden & privacy


Meer informatie

Doelgroep
* Voor de beginnende tot halfgevorderde wijnprofessional die graag een rode draad of houvast wenst.
* Voor de beginnende wijnliefhebber.

Toelatingsvoorwaarden
* Geen vereisten, minimaal 18 jaar zijn.
* Uiteraard zin hebben om wijn te leren proeven en er op een verantwoorde manier mee om te gaan.

Mogelijke talen
* Engels (standaard)
* Nederlands
* Frans

Hoe wordt deze cursus aangeboden?
* Minimaal 18 uur + examen (voorzie 1u)
* WineWise biedt deze cursus in open aanbod en bedrijfsintern aan.
* Deze opleiding kun je ook via afstandsonderwijs (online) volgen – meer info
* Wijnhandelaars of andere bedrijven: stel zelf een groep van minimum 8 personen samen en vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Wat leer je?
* Hoe wijn wordt gemaakt
* Welke factoren van invloed zijn op de wijnstijl
* De belangrijkste druivenrassen en hun kenmerken
* De belangrijkste wijnproducerende regio’s wereldwijd waar deze druiven worden verbouwd
* De productie van mousserende, zoete en versterkte wijnen
* Terminologie op etiketten
* Welke wijn bij welk gerecht past
* Wijn beschrijven aan de hand van de systematische WSET-Proefmethode voor Wijn® (SAT) Niveau 2
* Specificatie van deze cursus.

Internationaal erkend WSET examen?
Deze kwalificatie wordt afgesloten met een meerkeuze-examen van 50 vragen.
Wie 55% of meer behaalt ontvangt het WSET niveau 2 in wijn en gedistilleerd -certificaat en speldje.

Docent(en)?
WineWise trainers die minimaal WSET niveau 4 behaald hebben.

Wat na deze opleiding?
* WSET niveau 3 in wijn – meer info
* WSET Level 2 in Spirits (online) – meer info
* Keep up sessies om je wijnkennis up-to-date te houden – meer info

Kostprijs?
* € 520 (excl. BTW – 629,20 incl. BTW) – klassikaal – KMO-portefeuille 40% subsidie mogelijk voor ondernemers
* € 30 extra indien studiematerialen in Nederlands of Frans

* € 365 (excl. BTW – €441,65 incl. BTW) – online
* € 16,40 bij verzending buiten België