WineWise à la carte – Wijncursus op maat

WineWise is uw ideale partner voor wijnopleidingen op maat. Wij werken samen met experts uit de volledige wijnsector en bespreken samen met jou welke WineWise Trainer in aanmerking komt om de behoeften van het bedrijf in te vullen. We bieden deze diensten aan in het Nederlands, Engels of Frans.
Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Wijnhandelaars en Horeca die succesvol willen zijn in een steeds evoluerende wijnwereld hebben nood aan een stevig permanent opleidingsplatform. Gaande van gecertificeerde opleidingen (WSET kwalificaties) tot “keep-up” sessies.
  • Bedrijven allerlei hebben ook behoefte aan een minimum aan wijnkennis bij de zaakvoerders, kaderleden en het verkoopteam. Het is aangetoond dat een degelijke basiskennis van de wijnbegrippen leidt tot een betere verkoop en ondernemerschap.
  • Ook de particuliere wijnliefhebber kan beroep doen op WineWise voor een gezellige initiatie of een degelijke basiscursus. Breng zelf een groep vrienden of kennissen bij elkaar en wij komen @home of boek onze WineWise locatie in Antwerpen.

@Your company

WineWise biedt de WSET opleidingen aan bij wijnhandelaars en horeca zaken. Wij kijken samen met de verantwoordelijke wie welke voorkennis heeft en zorgen dat het team op eenzelfde golflengte komt te staan. We maken gebruik van jullie eigen wijnen.

Voor bedrijven die niet in de professionele wijnsector zitten biedt WineWise initiatie- of basiscursussen aan om business te genereren met een glas wijn in de hand.
Ook ideaal als teambuilding.

@Home

Een gezellige wijnavond bij u thuis zonder aankoopverplichtingen…
Een basiscursus wijn met een aantal vrienden waarvan elke sessie bij een andere persoon kan doorgaan…
Of gewoon advies in je wijnkeuze voor een feest of wijnkelder…

Deel je ideeën met ons en we maken er ons werk van.

@WineWise Antwerp

WineWise beschikt over een eigen lokaal in Antwerpen waar we groepen tot 18 personen kunnen ontvangen.
Ook voor vergaderingen met kleine groepen kun je bij ons terecht. De vergadering kan afgewisseld worden met een degustatie waarvan het thema in overleg besproken wordt en/of een wandeling in het prachtige Middelheim park dat vlakbij gelegen is. We zorgen tevens voor een lichte lunch, ook harmonie wijn en gerecht behoort hier tot de mogelijkheden.

Contacteer ons vrijblijvend voor WineWise à la carte