Winewise – Wie zijn we

Men zegt vaak: “De wijnwereld evolueert sneller dan ooit.” En dat is ook zo, wijn is een leertraject voor het leven. Daarom willen we je met WineWise de nodige puzzelstukken aanreiken om je eigen inzichten in de internationale wijnwereld te leren ontwikkelen. Naast wijn kun je je bij WineWise ook verdiepen in de spiritswereld en sinds kort ook in Sake. Zo zorgen wij dat je mee bent met de nieuwste ontwikkelingen in de wijn- & spiritswereld.

INTERNATIONALE ERKENNING

WSET – Wine and Spirit Education Trust – is de wereldleider voor internationale wijnopleidingen . WineWise is de erkende opleidingsaanbieder (APP-Approved Program Provider) voor alle WSET opleidingen in België. De hoogste WSET opleiding, niveau 4 – Diploma in Wines and Spirits, bieden we ook in Nederland aan.

WineWise beschikt over een team van gespecialiseerde lesgevers en trainers. Na het volgen van de lessen en het slagen voor het examen  krijgt elke student een Internationaal WSET certificaat.

ONAFHANKELIJKE WIJNEDUCATIE

Wijnkennis moet er sowieso zijn, dat spreekt voor zich. Maar iemand die vandaag in de wijnwereld wil gaan, moet een onafhankelijke en open kijk hebben. Wij zijn niet gebonden aan handelaars en wij geloven vooral in het ‘waarom’ van de zaken. We willen je een framework geven, een rode draad, waarin je je verworven kennis beter kan plaatsen.

DE PERSOONLIJKE TOETS

Ben jij een wijnhandelaar, cavist of restaurateur die zichzelf of zijn medewerkers het  zelfvertrouwen wil geven om deskundig wijnadvies te verstrekken aan je klanten?

Ben jij een bedrijfsleider die zijn team wil laten meepraten over wijn tijdens business lunches?
Of ben je een wijnliefhebber die op een serieuze manier wijnkennis wil opdoen?

Trainingen in open groep, bedrijfsintern of individueel: aan jou de keuze. Het belangrijkste is dat wij voor iedere cursist een traject op maat maken. Een korte, krachtige of uitgebreide opleiding, online studie, of als beloning in de vorm van een incentive… We stippelen samen de juiste weg uit.

Sybille Troubleyn en Piet Vannieuwenhuyse
beiden DipWSET & Weinakademiker

WineWise Antwerpen

WineWise Antwerpen is een eigentijdse locatie waar sfeer en functionaliteit hand in hand gaan. Het huis is gelegen aan de groene long van Antwerpen, nabij het Middelheim Park, waar parkeren nog gratis is en het openbaar vervoer voor de deur stopt. Op het gelijkvloers is een didactisch lokaal voor maximaal 18 personen en een verdiep hoger is er een gezellige ruimte waar we tot 18 personen incentives of keep-up sessies geven. Harmonie wijn en gerecht is ook mogelijk dankzij de open keuken. Wireless internet is overal aanwezig. Beide ruimtes kunnen ook afgehuurd worden voor privé initiatieven. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons.