Blog
van & voor wijn-, spirit-, sakeprofessionals

Sommelier voor, tijdens en na Corona

De sommelier staat te popelen om de gasten weer in de watten te leggen. Maar zal na corona alles nog verlopen zoals vroeger?
Tokaj

Tokaj: de wijn van koningen, de koning onder de wijnen

by Stijn Verleyen, dipWSET "Vinum regum, rex vinorum" - dit…

Lambrusco wordt steeds populairder

Lambrusco is door zijn enorme diversiteit gastronomisch breed inzetbaar. In dit artikel stellen we de verschillende varianten graag voor.

COVID-19 Informatie

Voor WineWise is onze primaire zorg het welzijn en de veiligheid van onze studenten en hun families. Onze cursuslocaties (Antwerpen, Gent en Brussel) zijn gesloten voor alle externe bezoekers. We zijn overgestapt op thuiswerken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail en/of telefoon.

Hungry for More!

Sara en Adriaan van Hungry for More volgden bij WineWise de WSET niveau 2 cursus en beschreven hun ervaringen in woord en beeld. Hun gevoel bij deze cursus: 'Het was een boeiende reis doorheen de wondere wereld van de wijnen. Eentje die naar meer smaakt: meer kennis, meer wijn en meer ervaring.'

Wine Lady of the Year 2017

Bedankt voor jullie stem en vertrouwen. Het is fijn “Wine Lady of the Year 2017” te zijn. Thank you very much for all the votes! It gives me a warm feeling to be “Wine Lady of the Year 2017” Sybille Troubleyn