WINEWISE CURSUSSEN - keep up NL - L'école du vin de Bordeaux


StartTaalDag/avondStad
Geen opleidingen gepland.

Inschrijven "L'école du vin de Bordeaux"

Periode:
Onderwerp:

Persoonlijke gegevens


Bedrijfsgegevens
Cursus

Ik schrijf mij in voor de cursus L'école du vin de Bordeaux - - datum:

Algemene voorwaarden & privacy


Kostprijs

Fijn dat je interesse toont in onze WineWise opleidingen. Wij verwerken uw inschrijving binnen de 48u.
Heeft u na twee dagen nog geen nieuws ontvangen van ons, kijk dan ook even in uw spam-box, of contacteer ons op info@winewise.be. We wensen u alvast een leerrijke cursus toe.

OK

Bordeaux leeft meer dan ooit!
    
De wijnwereld gaat met rasse schreden vooruit. Ook Bordeaux kan niet blijven stilstaan.
Olaf en Sybille, beiden Bordeaux Wine Educator en DipWSET, geven jou een idee wat zich vandaag de dag afspeelt in Bordeaux op gebied van “biodiversiteit” en “de markt dynamic”.

In één uurtje Nederlandstalige online begeleiding, bekijken we samen hoe de nieuwe filosofieën en technieken bijdragen aan de huidige stijl en kwaliteit van Bordeaux wijnen. We verkennen veranderingen in het klimaat, recente onderzoeken over de bodem en de gevolgen bij de aanplant van de druivensoorten.

Biodiversiteit is de toegangspoort tot duurzame productie. Een duurzame productie voor de hele Bordeaux regio leek 5 jaar geleden een utopie, vandaag stelt men vast dat dankzij de inspanningen van de hele industrie reeds meer dan 65% van de Bordeaux wijngaarden aan de voorwaarden voldoen. We bespreken met jou hoe men daartoe gekomen is.

De markt dynamic waar Bordeaux bekend voor staat, waaronder de “Place de Bordeaux”, de primeur aankopen en classificaties kennen voor- en tegenstanders. Maar waar iedereen het over eens is, deze Bordeaux marktstrategie is uniek in de wereldwijnhandel. We bespreken met jou hoe Bordeaux deze positie staande houdt.
Deze sessie richt zich tot Horeca, wijnhandel en de geïnteresseerde wijnliefhebber en is gratis.
Je dient wel op voorhand in te schrijven via bovenstaande link. Daags voor de sessie ontvang je dan de link met alle info.