WINEWISE CURSUSSEN - keep up NL - CHEF's PLACE / Wine & Spirits


StartTaalDag/avondStad
onderwerp "DE M IN DE GSM BLEND"
17/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
De M in de GSM Blend17/11/1914:3015:15
onderwerp "DE BELGISCHE WIJNBOUW IN VOLLE OPMARS"
17/11/19NLDAGGentVOLZET
OnderdeelDatumStartEinde
De Belgische wijnbouw in volle opmars17/11/1916:0016:45
onderwerp "BAROLO RISERVA VIGNA RIONDA, NEXT GENERATION"
18/11/19ENDAGGentVOLZET
OnderdeelDatumStartEinde
Barolo Riserva Vigna Ronda, Next Generation18/11/1911:3012:15
onderwerp "WACHAU : INVLOED GEOGRAFISCHE ASPECTEN OP DE WIJNSTIJL"
18/11/19ENDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Wachau : Invloed geografische aspecten op de wijnstijl18/11/1913:3014:15
onderwerp "FRANKEN : BUITENBEENTJE ONDER DUITSE WIJNREGIO'S"
18/11/19ENDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Franken : Buitenbeentje onder de Duitse wijnregio's18/11/1917:0017:45
onderwerp "NAVARRA : DICHTER BIJ BORDEAUX DAN MADRID"
19/11/19ENDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Navarra : Dichter bij Bordeaux dan Madrid19/11/1912:0012:00
onderwerp "CIDER : IN LUXEMBURG GROEIT HET GOUD AAN DE BOMEN - BY MR CIDER GABE COOK"
19/11/19ENDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
In Luxemburg groeit het goud aan de bomen19/11/1914:0014:45
onderwerp "TERROIR & SOILS IN HERMITAGE - BY CLAIRE DARNAUD, WINE MAKER OF DELAS"
19/11/19ENDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Terroir & Soils in Hermitage19/11/1916:0016:45
onderwerp "THE MACALLAN SINGLE MALT X VAN TRICHT INNOVATIVE CHEESE PAIRING"
20/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
The Macallan Single Malt X Van Tricht Innovative Cheese Pairing20/11/1912:0012:45
onderwerp "ENTERTHEDARK – ONTDEK DE OBSCURE ZIJDE VAN DE RECENTSTE COCKTAILTRENDS."
20/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
EnterTheDark - Ontdek de obscure zijde van de recente cocktailtrends20/11/1912:4513:15
onderwerp "OH MY SAKE : DE WERELD VAN SAKE"
20/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Oh My Sake : De Wereld van Sake20/11/1914:0014:45
onderwerp "DE TOEKOMST VAN DE BELGISCHE WIJNBOUW"
20/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
De Belgische Wijnbouw20/11/1916:0016:45
onderwerp "BEL'UVA - WIJNDRUIVEN DISTILLATEN EN SPERIA - RODE BARBERA VERMOUTH VAN BELGISCHE BODEM"
21/11/19NLDAGGentdetailsicon infoinschrijvenicon_inschrijven
OnderdeelDatumStartEinde
Bel'Uva - Wijndruiven distillaten en Speria - rode Barbera Vermouth van Belgische bodem21/11/1912:0012:45

Inschrijven "CHEF's PLACE / Wine & Spirits"

Periode:
Onderwerp:

Persoonlijke gegevens










Bedrijfsgegevens








Cursus

Ik schrijf mij in voor de cursus CHEF's PLACE / Wine & Spirits - - datum:

Algemene voorwaarden & privacy