Winewise cursussen – Keep up

CHEF's PLACE / Wine & Spirits

Ook dit jaar organiseert WineWise de Master Classes voor Chef’s Place/Wine & Spirits op Horeca Expo 2019. De beurs vindt plaats van 17 t.e.m. 21 november 2019. Een uitgebreid aanbod van thema’s komt aan bod. Dit jaar verzorgen de standhouders de Masterclasses en ondersteunt WineWise logistiek. Deze sessies zijn uitsluitend voor wijn professionals uit de Horeca en/of wijnhandel. Er op tijd bij zijn is de boodschap. Zorg dat je een ingangscode hebt voor Chef's Place/Wine & Spirits. Dit zijn andere kaarten dan deze van Horeca Expo zelf. Noteer bij inschrijving voor welk restaurant of wijnhandel je werkt.

"Rendez vous" Bourgogne

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Bourgogne wijnen door middel van trainingscursussen die aan uw behoeften voldoen. De Bourgogne wijnschool biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.
Sybille Troubleyn is erkend door de Bourgogne regio als Bourgogne Wine Ambassador en deelt haar kennis graag met jou.

L'école du vin de Bordeaux

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Bordeaux wijnen door middel van trainingscursussen die aan uw behoeften voldoen. De Bordeaux Wine School biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.
Sybille Troubleyn is erkend door de Bordeaux regio als International Bordeaux Wine Educator en deelt haar kennis graag met jou.