Winewise cursussen – Keep up

CHEF's PLACE / Wine & Spirits

Ook dit jaar organiseert WineWise de Master Classes voor Chef’s Place/Wine & Spirits op Horeca Expo 2021. De beurs vindt plaats van zo 21 t.e.m. wo 24 november 2021. Een uitgebreid aanbod van thema’s komt aan bod. Dit jaar verzorgen de standhouders de Masterclasses en ondersteunt WineWise logistiek. Deze sessies zijn uitsluitend voor wijn professionals uit de Horeca en/of wijnhandel. Er op tijd bij zijn is de boodschap. Zorg dat je een ingangscode hebt voor Chef's Place/Wine & Spirits. Dit zijn andere kaarten dan deze van Horeca Expo zelf. Noteer bij inschrijving voor welk restaurant of wijnhandel je werkt.

Oostenrijk! Wijnland bij uitstek

Oostenrijk, een waaier aan wijnstijlen

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Oostenrijkse wijnen door middel van trainingscursussen die aan uw behoeften voldoen. Oostenrijk biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.

"Rendez vous" Bourgogne

Bourgogne, vernieuwd klassiek

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Bourgogne wijnen door middel van trainingscursussen die aan uw behoeften voldoen. De Bourgogne wijnschool biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.
Sybille Troubleyn is erkend door de Bourgogne regio als Bourgogne Wine Ambassador en deelt haar kennis graag met jou.

CALIFORNIA WINES - Capstone Education

CAPSTONE I California wines Education Program

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Californische wijnen door middel van trainingscursussen op 4 niveaus die aan uw behoeften voldoen. California biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.

L'école du vin de Bordeaux

Bordeaux, traditie in een nieuw jasje

Chefs de rayon, wijnhandelaars, sommeliers, obers, restaurants, chefs, verkopers ... ontwikkel uw vaardigheden over Bordeaux wijnen door middel van trainingscursussen die aan uw behoeften voldoen. De Bordeaux Wine School biedt met name aandacht voor professionals en biedt specifieke trainingen voor elk beroep. Afhankelijk van uw kennisniveau (van beginner tot expert), uw professionele doelstellingen en uw activiteitensector, worden de inhoud en de omvang "à la carte" gemoduleerd voor een gerichte en unieke training.
Sybille Troubleyn is erkend door de Bordeaux regio als International Bordeaux Wine Educator en deelt haar kennis graag met jou.

Er is Wit, Rood, Rosé en TAVEL

Er is Wit, Rood, Rosé en ... TAVEL

Sybille Troubleyn van WineWise gaat in gesprek met topsommelier Gianluca Di Taranto over de intrigerende herkomstbenaming TAVEL, gesitueerd in de Rhônevallei en 100% rosé. Tijdens deze webinar proeven we 9 goed geselecteerde wijnen, om samen de karakteristieken van deze unieke wijnregio te ontdekken. Professionele deelnemers, gevestigd in België, krijgen een doosje met 9 wijnstalen toegezonden zodat je de wijnen samen met ons kan proeven.