WineWise cursussen

WineWise is je PARTNER om je wijnkennis te verdiepen en je nationaal – en internationaal netwerk in de wijn- en/of spiritssector te optimaliseren.

WSET Kwalificaties

De Wine & Spirit Education Trust is wereldwijd de toonaangevende aanbieder van opleidingen op het gebied van wijnen en gedistilleerde dranken. Hun cursusprogramma’s zijn speciaal ontwikkeld voor iedereen die zijn of haar kennis over wijnen en gedistilleerde dranken wil opbouwen of verdiepen, van beginners tot professionals.

WSET-opleidingen zijn beschikbaar in 19 talen en worden verzorgd door een netwerk van meer dan 600 cursusaanbieders in meer dan 60 landen.
WineWise biedt de opleidingen aan in de Benelux, in open aanbod en ook bedrijfsintern.

WSET Online

Winewise biedt ook online afstandsonderwijs aan. Studenten registreren zich via Winewise en volgen de lessen @home/@work via een digitaal cursusplatform onder leiding van een WSET® instructeur. De online cursussen zijn gestructureerde en interactieve leerprogramma’s, maar met de vrijheid van een flexibele planning. Studenten kunnen inloggen wanneer ze willen, de inhoud en samenvattingen bestuderen van de wekelijkse onderwerpen, meedoen aan online activiteiten, oefenen voor het proeven, reacties plaatsen en deelnemen aan online klasdiscussies.
WineWise biedt online de WSET wijnopleidingen niveau 2, 3 en 4 aan, WSET niveau 2 Spirits is ook mogelijk.

WineWise Keep-up sessies

Wie zich verdiept in wijn zal snel merken dat je nooit volleert bent. Daarom biedt WineWise “keep-up” sessies aan. Ze variëren van thema, niveau en prijs maar hebben allemaal één ding voor ogen: je wijn- of spiritkennis up-to-date te houden. Deze “keep-up” sessies kun je ook binnen de WineWise Alumni clubformule volgen wat de prijs aantrekkelijker maakt.

WineWise Docenten

Winewise kan rekenen op de steun van, en beroep doen op, een aantal specialisten uit de wijn- en spirit sector. Ook WSET afgestudeerden bieden WineWise cursussen aan overeenkomstig hun niveau van kennis en ervaring.
Alle docenten hebben minimaal de WSET niveau 3 of niveau 4 met succes behaald, sommigen behaalden de titel Weinakademiker (WA) of Master of Wine (MW).