COVID-19 Informatie

Voor WineWise is onze primaire zorg het welzijn en de veiligheid van onze studenten en hun families. Onze cursuslocaties (Antwerpen, Gent en Brussel) zijn gesloten voor alle externe bezoekers. We zijn overgestapt op thuiswerken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail en/of telefoon (+32 476 91 84 34). Hiermee willen we bijdragen aan het in bedwang houden van het virus en de curve van besmettingen afvlakken.

We bieden dit najaar weerom klassikale lessen aan in Antwerpen, Gent en Brussel. Gelieve te noteren dat, indien er (light) lock-down regels opgelegd worden door de overheid de lessen verder via ZOOM aangeboden worden. We streven er uiteraard naar om onze lessen zoveel mogelijk klassikaal te laten doorgaan, onder de beste hygiënische omstandigheden.

We blijven de lokale en wereldwijde gezondheidssituatie rond de Covid-19-pandemie actief volgen. We zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden in deze moeilijke tijd. Onze belangrijkste prioriteit is het in evenwicht brengen van twee vereisten: ervoor zorgen dat we voorzichtige voorzorgsmaatregelen nemen om onze gemeenschap en de gemeenschappen buiten onze klaslokalen te beschermen, terwijl we onze dagelijkse onderwijsactiviteiten voortzetten op manieren die onder de omstandigheden passend zijn.

Onze ONLINE CURSUSSEN blijven beschikbaar, maar houd er rekening mee dat examens ook volgens de richtlijnen van de overheid verplaatst kunnen worden.