COVID-19 Informatie

Voor WineWise is onze primaire zorg het welzijn en de veiligheid van onze studenten en hun families. Onze cursuslocaties (Antwerpen, Gent en Brussel) zijn gesloten voor alle externe bezoekers. We zijn overgestapt op thuiswerken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail en/of telefoon (+32 476 91 84 34). Hiermee willen we bijdragen aan het in bedwang houden van het virus en de curve van besmettingen afvlakken.

Onze ONLINE CURSUSSEN kunnen blijven doorgaan volgens planning. Houd er echter rekening mee dat examen data verplaatst kunnen worden in functie van de opgelegde maatregelen van de overheid in het kader van Covid-19.

Onze KLASSIKALE CURSUSSEN in Antwerpen, Gent en Brussel kunnen momemteel niet aangeboden worden. Deze zullen worden heropgestart zodra we groen licht krijgen van de overheid. Houd er rekening mee dat dit waarschijnlijk niet voor de zomer 2021 zal zijn. Wens je op de hoogte te blijven van de heropstart data, ga naar de rubriek WSET klassikaal. Kies je opleiding en schrijf je in op de wachtlijst.

We blijven de lokale en wereldwijde gezondheidssituatie rond de Covid-19-pandemie actief volgen. Onze belangrijkste prioriteit is het in evenwicht brengen van twee vereisten: ervoor zorgen dat we voorzichtige voorzorgsmaatregelen nemen om onze gemeenschap en de gemeenschappen buiten onze klaslokalen te beschermen, terwijl we onze dagelijkse onderwijsactiviteiten voortzetten op manieren die onder de omstandigheden passend zijn.