COVID-19 Informatie
Voor WineWise is onze primaire zorg het welzijn en de veiligheid van onze studenten en hun families. Onze cursuslocaties (Antwerpen, Gent en Brussel) zijn gesloten voor alle externe bezoekers. We zijn overgestapt op thuiswerken. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail en/of telefoon (+32 476 91 84 34). Hiermee willen we bijdragen aan het in bedwang houden van het virus en de curve van besmettingen afvlakken.

We moeten al onze persoonlijke lessen voor al onze locaties opschorten en uitstellen tot 1 mei 2020.
We blijven de lokale en wereldwijde gezondheidssituatie rond de Covid-19-pandemie actief volgen. We zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden in deze moeilijke tijd. Onze belangrijkste prioriteit is het in evenwicht brengen van twee vereisten: ervoor zorgen dat we voorzichtige voorzorgsmaatregelen nemen om onze gemeenschap en de gemeenschappen buiten onze klaslokalen te beschermen, terwijl we onze dagelijkse onderwijsactiviteiten voortzetten op manieren die onder de omstandigheden passend zijn. Hier volgen enkele stappen die we hebben genomen:
• Alle persoonlijke WSET- en WSG-lessen die gepland staan ​​voor maart-april 2020 worden uitgesteld naar een latere datum.
• Alle in-company trainingen worden uitgesteld naar een latere datum.
• Alle WSET- en WSG-examens voor maart-april-mei 2020 zijn geannuleerd. Getroffen studenten kunnen zonder extra kosten het examen verzetten.
• Alle masterclasses, proefseminars en workshops gepland voor maart-april-mei 2020 worden uitgesteld.
• Onze ONLINE CURSUSSEN zijn beschikbaar, maar houd er rekening mee dat we vóór 1 juni 2020 geen examens kunnen aanbieden.
• Volg ook de WSET COVID-19-updates

A clear wide knowledge about wines of the world, a very good tasting method, lots of good information from teachers and booklets.

Aristide Spies
Aristide SpiesDipWSET - Master Sommelier & 3rd place "Best Sommelier of the World" (2014 Japan)

Depth & understanding of the trade, extremely better tasting skills

Willem Wittebol
Willem WittebolDipWSET

The WSET Diploma study brought me knowledge, confidence and humility. Great to learn more about my passion “Wine”.

Sylvain Marcon
Sylvain MarconWeinakademiker - Sales Area Manager at The Portugal & Madeira Collection

Dankzij de WSET 2 opleiding heb ik wijnen beter leren begrijpen waardoor ik snak naar meer!

Roeland Verhamme
Roeland VerhammeWSET Level 2 - Zaakvoerder Hof ter Linden – Neuf

Hoe meer ik over wijn leer, hoe meer ik besef dat ik er nog niks over weet. En dat is net wat het boeiend maakt. De gefundeerde, razend interessante en praktijkgerichte uitleg stimuleert me om continu zelf op ontdekking te gaan en doet me hunkeren naar meer.

Marlies Beckers
Marlies BeckersWSET Level 3 - Freelance culinair journalist en copywriter

WSET Diploma has greatly improved my depth of knowledge and understanding of wine. Especially the structured tasting method and instructions by passionate teachers have proven invaluable.

Job de Swart
Job de SwartMaster of Wine - Weinakademiker - Wine buyer and marketeer for Les Généreux

Heel boeiende aanpak en meeslepende introductie in de wijn -en spiritswereld. In slechts enkele dagen krijg je inzicht in dit universum en daarna smaakt het naar meer…

Evelien Ponseele
Evelien PonseeleWSET Level 2 - Sales Executive Horeca Expo

De opleidingen van WSET zijn duidelijk geordend en georganiseerd zodanig dat je een berg aan informatie  overzichtelijk kan verwerken.

Dries Corneillie
Dries CorneillieWSET Level 3 Distance Learning - Sommelier Restaurant Hertog Jan

WSET Diploma is perfect study material, great tasting method, top teachers. This gave me a wide and clear view on the international wine business.

Kris Lismont
Kris LismontWSET Level 4 - Sommelier and Owner Mondevino WineResto, WineBar, WineShop

Winewise gaf me via het WSET-programma de nodige theoretische kennis en methodologie om mijn passie voor wijn en spirits op professioneel vlak in de praktijk toe te passen.

François Coens
François CoensWSET Level 3 - Prestige Activation Manager, Rémy Cointreau