Winewise cursussen - Online

Leer meer over wijnen en gedistilleerde dranken door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. The online Level 2 Award in Wijn en Gedistilleerd heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: online begeleiding in het Engels, studiematerialen en examen in het Engels, Nederlands of Frans

Alle "WSET Level 2 Award in Wines and Spirits" cursussen

Een gedegen verdieping in de spiritswereld door middel van een 5 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 2 Award in Spirits heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: Engels

Alle "WSET Level 2 Award in Spirits" cursussen

Een gedegen verdieping in de wijnwereld door middel van een 9 weken online studieprogramma dat flexibel is om te werken rond uw bestaande verplichtingen. De online Level 3 Award in Wijn heeft betrekking op dezelfde syllabus als de klassikale lessen, maar door middel van een ondersteunde en interactieve “online classroom”. Samen met uw collega’s bestudeer je het onderwerp onder leiding van een specialist terzake. Hou er rekening mee dat het examen persoonlijk en schriftelijk dient afgelegd te worden bij WineWise en niet online.
Taal: online begeleiding in het Engels, studiematerialen en examen in het Engels, Nederlands of Frans

Alle "WSET Level 3 Award in Wines" cursussen