Winewise cursussen - Keep up

James Bond weet het al lang, en in grootsteden als Barcelona en Londen is het al een tijdje een trend. Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op. Maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je het best?
Prijs: 65 €
Taal: Nederlands

Alle "Vermout! Doet het goed..." cursussen

De laatste jaren zijn er enorme inspanningen geleverd in Beaujolais om de kwaliteit van de wijnen naar een hoger niveau te brengen. Grondige bodemstudies, beter wijngaardmanagement, perfectionering van de productietechnieken en een grote dosis enthousiasme hebben er voor gezorgd dat de meeste Beaujolais wijnen die vandaag de domeinen verlaten veel beter zijn dan pakweg 5 à 10 jaar geleden.
Tijdens de degustatie kan u het resultaat ontdekken van zowel klassieke wijndomeinen als jonge enthousiaste wijnboeren die de toon en trend zullen zetten voor de Beaujolais stijl van morgen.
Piet Vannieuwenhuyse maakte zijn thesis voor Weinakademiker over dit onderwerp en deelt graag zijn bevindingen met jou.
Prijs: gratis – opgelet! Uitsluitend voor professionelen uit de wijnhandel, Horeca of wijnconsult/-journalist
Taal: Nederlands

Alle "Revival of Beaujolais" cursussen Meer info